Дневен хороскоп за 11 април 2021г.

0

Луната е в Овен, така че ще продължи да действа позитивна на тонуса ни, на възстановителните ни сили, на адреналина ни, въпреки че Луната е намаляваща и е ден преди Новолуние.

Както повечето от вас знаят, Луната в Овен винаги ни прави по-борбени, това е подходящо време да направим пробив в избрано от нас направление, така че да спечелим нещо любимо за нас, част от  шансовете ще застават на пътя ни спонтанно, като развръзка или награда за минали действия, трябва да ценим това, което получаваме високо и да намерим начин да го задържим и преумножим  през следващия месец, ще имаме такава възможност с Новолунието, което ще е утре.

На този етап е полезно да знаем, че денят е подходящ да създаваме и укрепваме връзки, стартирани партньорски отношения сега- ще бъдат доста въодушевяващи, съпътствани от страст и добри перспективи за развитие, въпреки намаляващата Луна…

Подадена приятелска ръка днес или други жестове на внимание, пак така трябва да се ценят високо, можем съзнателно да действаме в тази посока, така че да укрепим важни за нас връзки и това ще има своето значение и по-широко отражение, днес и утре особено…

Денят е позитивен, мнозина ще предпочитат да го прекарат навън, в приятна компания, по-висока социална активност и т.н.

 

Овен, Лъв, Стрелец–  денят е напълно позитивен за вас, вие често ще се оказвате в центъра от внимание или събития, мнозина ще получат известия, предложения, които ще порадват сърцето им, ще са повод за вид удовлетворение. Периодът е чудесен да укрепите важни за вас връзки,  ако сте сами, можете да срещнете любовта, лек флирт да прерасне в нещо повече днес или утре…

Телец, Дева, Козирог–  дава ви се възможност да наваксате с дела от миналото, ако не ви е достигнало време или мотивация за определени приоритети, то сега ще настъпи вид компенсация. Звездите ви дават възможност да спечелите нещо-  материална или морална подкрепа, може да подействате позитивно на онова, което имате- общо, също- да хармонизирате най-близката си среда в дома и семейството, да се справите с битови приоритети и т.н.

Водолей, Везни, Близнаци–  днес няма да ви липсва внимание и компания, напротив, чувате интересни новини и предложения, които ще разнообразят и освежат ежедневието ви, а могат да се превърнат и в повод за по-широки възможности, следствие на подкрепа, която получавате. Чудесно време да оздравите важни за вас връзки като се отдадете на хоби, прекарате повече време с приятели, чрез разяснителни разговори и т.н..  Ако гледате в една посока с любим човек, това ще бъде особено видно днес, за да го оцените.

Риби, Рак, Скорпион–   динамичен, но и ползотворен ден за вас, натоварен с ангажименти, които отхвърляте доста организирано и целесъобразно. Можете да подействате добре на най-близката си среда на съществуване във вашия дом и семейство, може да спечелите нещо важно за вас- чисто финансово или под формата на подкрепа и одобрение, понякога това може да се случва по един неочакван или изненадващ начин  или пред вас се откриват варианти, които пак така ви действат обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл.

The post Дневен хороскоп за 11 април 2021г. appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Дневен хороскоп за 11 април 2021г.

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация