Дневен хороскоп за 07 юли 2021г.

0

Луната в Близнаци днес ще продължи да раздухва повишен обмен на информация. Трудно ще си слагаме „спирачки на езика“, същевременно комуникацията отново ще прилича в значима степен на „развален телефон“, един едно казал, а дру-друго разбрал.

Не е изключено да нараснат манипулациите, в оптимален случай- разбираме тайни, може и да изкажем прикривани до този момент истини, но със съответни последици и дни преди Новолунието в Рак.

Не е изключено и да сме малко по-разсеяни,  да ни убягват подробности…

Денят не е подходящ за подписване на договори, за водене на разяснителни разговори, които все пак са вероятни…но в такъв случай е препоръчително да сме по-внимателни, за да не изкажем неща, за които по-късно да съжаляваме…

 

 

Овен, Лъв, Стрелец–  днес няма да ви липсва внимание, напротив, информационният поток е доста усилен, водите разяснителни разговори, не е изключено да се възобновят стари и неразрешени казуси от миналото, които отново напомнят за себе си и нека това да се превърне в повод сега да изчистите различията, а не обратното. В този процес може да узнаете тайни, самите вие да изкажете премълчавани истини до този момент. Трябва да се има предвид, че днес комуникацията е изкривена от субективни виждания, съждения, че и интереси, така че следва да сте по-внимателни. Освен това ескалира опасност от манипулации, така че вярвайте повече на факти и реални дела, препотвърждавайте чутото, за да се предпазите от евентуално подвеждане…Денят е важен или показателен за връзки, лични или делови, партньорски отношения.

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти, хубаво е да планувате на момента, защото предварително зададените задачи може и да се объркат, променят в движение. Причините за това могат да бъдат различни, например- допълнителни изисквания, може пък да ви се наложи да обръщате повече внимание на определен човек, който има нужда от внимание, подкрепа и т.н. Не са изключени разяснителни разговори, те може да засегнат важни за вас отношения, лични или делови. Може да се възобновят стари и неразрешени казуси, които касаят материалното ви състояние, доходи, кариерно развитие и т.н. В оптимален случай изчиствате недоразумения, идентифицирате скрити процеси, които ви влияят и ги отстранявате, научавате тайни и се възползвате от тях. Може да скъсате връзки или договори, които ви нанасят щети. Повишени разходи са доста вероятни, нека да бъдат и целесъобразни, но аспектацията на звездите предразполага към харчове, които после може да отчетете по-скоро като загуба, така че бъдете нащрек.

Близнаци, Водолей, Везни– инициативността ви днес е много висока, налага ви се да се справяте с дела, които са натрупани във времето и не са разрешени все още, но се отразяват на финансовото ви състояние, професионална реализация. Добрата новина е, че днес в значима степен вие можете да направлявате и насочвате събитията, имате избор…Дребни действия имат широко отражение и могат да превъртят колелото на предстоящи тенденции в една или друга посока и това да засегне репутацията ви, обществено положение, благоденствие и т.н. В оптимален случай преосмисляте какво е истински ценно за вас, а това коригира цели, стратегия и в повечето случаи ще ви разграничава от деструктивни влияния.

Риби, Рак, Скорпион– може да ви се налага да обръщате повече внимание на близките си, член от семейството да обсебва вниманието ви или пък- натрупани и неразрешени приоритети в миналото отново напомнят за себе си и сега можете да реагирате различно, за да „запечатате“ различен и по-добър резултат от миналото, така че да подобрите атмосферата около себе си, да хармонизирате връзки- семейни, но може и да са други, които докосват сърцето и душата ви. Имате силни предчувствия, интуиция, можете да надникнете отвъд видимото и да насочвате в оптимално позитивна за вас посока, стига да искате, желанията на повечето от вас имат почти магична сила, но е важно какво искате, също- дали то кореспондира с вашия път и предопределеност. По различни поводи това ще е особено видно днес. Може да има нещо превратно в случващото се- оставяте зад гърба си онова, което е изживяло своето време и все едно сте на прага на житейски кръстопът, за да освободите или разчистите място за онова, което е достойно за бъдещото ви развитие, чувство на щастие и т.н.

The post Дневен хороскоп за 07 юли 2021г. appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Дневен хороскоп за 07 юли 2021г.

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация