Дневен хороскоп за 05 май 2022г.

0

Луната в Рак  е на „трон“,  така че ще „царуват“ емоциите, образно казано.  Днес няма да ни е лесно да вземаме рационални решения,  особено през първата част от деня, трудно ще прикриваме   и удържаме своите чувства,  които ще се възпламеняват  или варират в широки граници  според случващото се.

В известна степен може да се каже,  че звездите ще ни провокират да покажем-  как бихме защитили, опазили, онова, което е най-скъпо за нас.

В някои случаи това може да е собствен интерес, в друг случай това може да е любовта, вариантите са много и като самия живот.

Може да се тества диалогичността,  способността да се разбира отсрещната страна  или денят по различни поводи ще бъде показателен  за важни за нас връзки.

Луната в Рак  ще усилва нашите инстинкти, така че понякога може да реагираме спонтанно, дори необяснимо,  но не е изключено  това да бъде и по някакъв начин- справедливо  и като реакция, която да ни предпази  от вид опасности.

Чудесен признак ще бъде,  ако днес във вашите отношения всичко е наред,  ако в душата ви е спокойно,  значи- няма противоречие  между пътя, който сте поели и възможността да го придобиете. Иначе- интуицията, вид предчувствия, диалогичност- могат да се превърнат във верен ориентир.

Овен, Лъв, Стрелец– днес може да бъдете всякакви, но не и безразлични. Може да имате предчувствия, някой от вас ще узнават тайни, други ще имат усещането, че се намират на прага на житейски кръстопът, когато трябва да направят избор  или съобразен завой- предстои в живота. Препоръчително е  да не пренебрегвате интуицията си, която може да е над обичайното, но също така да залагате и на конструктивни диалози, защото сега думите ви имат чуваемост над обичайното, можете да разчитате и на доза късмет в това направление. Ако в дома ви възникнат някои недоразумения, стопирайте ги своевременно…

Телец, Дева, Козирог– днес може да проведете доста емоционални разговори, да изкажете истини, чувства, но може да очаквате същото и от отсрещната страна  или от важни за вас хора. Това може да е полезно, така че да изчисти евентуални недоразумения  между вас и околните. Повечето от вас ще се справят с това предизвикателство, защото ще се стремят да реагират конструктивно, целесъобразно и т.н.. Ако все пак между вас  и определени персони, които влияят на бъдещото ви развитие, има по-сериозни различия, те дори може да са чисто финансови, ако нямате общи интереси, буквално и в по-широк смисъл- тогава действително  тези различия ще излязат на повърхността, сега е моментът  да ги превъртите в една по-подходяща и предпочитана от вас посока, която ще определи в значима степен векторна развитие и в бъдеще.

Водолей, Везни, Близнаци- денят може да е натоварен  с множество ангажименти, понякога над средното ниво, а това може да внесе леко напрежение  в душата ви. Нека това да се превърне в повод  да делегирате отговорности, да пренареждате приоритетите си по важност  или ако се налага- да оставите нещо зад гърба си, което само ви натоварва, но не ви носи полза. Може да сте изправени пред ситуация, която изисква да защитавате интересите си, изберете си печеливша  стратегия като се доверявате на интуицията си, използвате дар- словото си  и т.н.. Все пак повишени разходи са доста вероятни , нека да бъдат и целесъобразни.

Риби, Рак, Скорпион– инициативността ви днес ще бъде много висока  и често ще се оказвате в център от внимание. Причините за това могат да бъдат различни,  може да бъдете стимулирани от външни фактори, например, за да спечелите нещо важно  и ценно за вас, или пък да го защитите и да не го изгубите. Може да се налага да се доказват е над обичайното   на работното място  или въобще в ежедневието, за да отхвърлите определени дела, които не търпят отлагане,  които внасят известно напрежение в душата ви. Влияете на събитията и тенденциите над обичайното.

The post Дневен хороскоп за 05 май 2022г. appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Дневен хороскоп за 05 май 2022г.

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация