Дневен хороскоп за 04 май 2022г.

0

Луната в Близнаци ще продължи да усилва информационният поток, днес ще ни даде възможност да надникнем „ отвъд кулисите“, можем да идентифицираме скрити процеси, ако има такива и те ни влияят, съответно да се възползваме от това знание.

Но показанията на звездите не са еднозначни, така че е препоръчително и да се пазим от манипулации, преувеличения, които могат да изкривят картината около нас и със съответните последици.

Трудно ще си слагаме „ спирачки на езика“, но е хубаво все пак да внимаваме, за да не съжаляваме на по-късен етап.

Мнозина са склонни да действат доста креативно, изобретателно, дори бих казала изненадващо, по същия начин- могат да постигнат своите цели, със стратегии и т.н.

Най-големи успехи ще имат онези, които умея да изказват тезата си аргументирано, проявяват висока социална активност, не се предоверяват, „ от цяла сеното от плявата“ при всичко чуто, така че да избегнат евентуално подвеждане…

Овен, Лъв, Стрелец– информационният поток продължава да е доста усилен, получавате ценно знание, ако има нещо, твоето действа действа тивност зад гърба ви, тогава ще можете да го идентифицирате, но все пак е полезно да се пазите от манипулации, подвеждане и т.н. Денят е изпълнен с множество ангажименти, част, от които може да са непредвидени, но обогатяващи, даващи внезапни шансове, варианти. Днес и утре случващото се подсказва какви промени могат да ескалират в доходи, работа. Можете да се доберете до допълнителни източници за облагодетелствате, ако желаете това и действате в тази посока, тази тенденция ще се съхрани и през следващите около два дни.

Телец, Дева, Козирог– ежедневието ви може да е натоварено над средното ниво и като излиза допълнителни, понякога непланирани ангажименти, но това е подходящ момент, през който може да се справите с приоритети, които са изостанали във времето. Пазете се от недоразумения на работното място, в оптимален случай ще можете да идентифицирате процеси, които препятстват вашата работа и съответно да отстраните това предизвикателство. Може да ви се налага да защитавате интересите си над средното ниво и ще се справите, ако използвате креативен, оригинален подход, с който може да изненадвате и околните. Не са изключени и повишени разходи, в оптимален случай- това ще бъдат полезни инвестиции. Все пак се пазете от влияния, които могат да ви нанесат щети.

Близнаци, Водолей, Везни– Инициативността ви днес може да е доста висока или пък ще се чувствате предизвикани да действате, за да не пропуснете шансове или пък, за да превъртите някои предизвикателства в полза, за да се справите с всички задачи, които застават на пътя ви. Вие все още сте в период, през който влияете на тенденциите над средното ниво, възползвайте се по оптимален начин, дребни действия могат да имат широко отражение върху онова, което имате- общо или можете да материализирате. Някой от вас може да се разпиляват в различни посоки поради множество ангажименти, а това може да изисква да пренаредите приоритетите си по важност, за да сте по-ефективни.

Риби, Рак, Скорпион- днес може да сте доста ангажирани с дела, които засягат вашия дом или семейство, вашите близки може да имат нужда от вашата подкрепа на обичайното. Ако това не е ваша тема, тогава- вие по-скоро ще трябва да следвате естествения ход на събитията, за да не пропускате шансове и за да сте адекватни на всички възникнали дела, които трябва да отхвърлите, част от които могат да бъдат и непредвидени. Околните могат да ви изненадват, в повечето случаи приятно, като минимум- разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Тази тенденция ще се съхрани и утре.

The post Дневен хороскоп за 04 май 2022г. appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Дневен хороскоп за 04 май 2022г.

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация