Дневен хороскоп за 03 май 2021г.

0

Луната във Водолей традиционно усилва социалната активност, общуването с важни за нас хора днес ще ни указва подчертано голямо въздействие. Проведени разговори могат да променят наши бъдещи планове, да са повод за преоценки на връзки и според това на кого и реално можем да разчитаме.

Не е изключено теми от миналото  да се възобновят и точно сега можем да ги насочим в една по-позитивна посока. Не можем да разчитаме на толерантност, но на повече свобода и креативност при вземането на решения.

Мнозина ще се представят в по-различна светлина, тя ще кореспондира с желания, които може да са трупани дълго и ако желаем промяна, можем да я отключим днес. Припомням, че Водолей е символ на прогреса, но той  е тясно и безусловно обвързан с обновлението, често раздяла с нещо старо и отживяло, изгубило своя смисъл. Поривът към подобни преобразувания ще е много ярък.

Подходящо време да се освободим от всичко, което ни нанася щети- морални или материални.

Стари приятели напомнят за себе си, можем да си върнем нещо от миналото или завинаги да се разделим с него, според съответни оценки.

Приоритетно се осветяват отношения, здравите ще стават по-здрави, останалите ще отпаднат и това ще се превърне в своеобразен тест, като минимум случващото се ще е показателно, ще промени част от начина, по който гледаме на околните…

Овен, Лъв, Стрелец– днес мнозина ще проведат разяснителни разговори или ще попаднат в ситуации, които ще ги подтикнат да погледнат на важни за тях хора с „други очи“. Не е задължително това да е лошо, но вид преоценки са почти императивни. В този процес могат да се възобновят теми от миналото и нека това да се превърне в повод за положителни промени в отношенията, а не обратното. Не е изключено да ви се налага да се съобразявате повече с авторитет от вашето обкръжение, който да промени предварителните ви планове. Повишени разходи са вероятни, в друг случай- правите чистка на хора или обстоятелства, които ви нанасят щети.

Телец, Дева, Козирог– ежедневието ви може да е натоварено над средното ниво и в този процес на мнозина ще се налага да се справят с дела, които са натрупани във времето, но са останали неразрешени. В друг случай- може да възникнат поводи да защитавате интересите си. Вие можете да се справите отлично с подобни предизвикателства, особено, ако в този процес реагирате по един нетрадиционен, креативен начин. Повечето от вас в последно време проявяват висока адаптивност към бързо променяща се обстановка от изисквания, условия на съществуване…Какво трябва да задържите или пък обновите- в значима степен разбирате днес. Случващото се показва какво допринася за благоденствието ви, на кого или какво можете да разчитате, останалото ще отпадне от живота ви, ако не веднага, вероятно до края на годината.

Водолей, Везни, Близнаци- днес указвате значимо въздействие на околните, налагате авторитета си или другите се съобразяват подчертано с вас. Ако има нещо, което ви тежи или желаете да обновите- това няма да остане скрито, напротив, може да се превърне в повод за разяснителни разговори, преобразуващи решения и т.н. Теми или хора от миналото напомнят за себе си, в повечето случай- вие ще насочвате тенденциите, висока адаптивност ще е много полезна. Звездите ви надаряват със забележителна сила да въздействате, но това е и отговорност, понякога е знак за определящи реакции, решения с широко отражение.

Риби, Рак, Скорпион– мнозина ще предпочитат компанията само на най-близките си хора или ще прекарат деня по един нетрадиционен начин. Подходящо време да обърнете внимание на себе си, на неразрешени теми от миналото, които се възраждат или напомнят за себе си.  Проведени разговори могат да променят предварителен график, така че е хубаво да планувате на момента. Преоценявате важни за вас връзки, може да узнаете тайни или да идентифицирате скрити процеси там, където ги има…Чутото или анализирана информация, също такава, която обсебва съзнанието ви може да е тема, която ще ви занимава дълго, да кажем- до края на годината. Днес можете да набележите варианти, ако се нуждаете от такива.

 

The post Дневен хороскоп за 03 май 2021г. appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Дневен хороскоп за 03 май 2021г.

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация