Дневен хороскоп за 01 юни 2022г.

0

Силно емоционален ден, който ще ни подтиква да действаме спонтанно, понякога и емоционално агресивно, особено през втората част от деня и вечерта.

Ярки преживявания, инстинкти за самосъхранение в един по-широк смисъл- ще ни подтикват да действаме, ще усилят нашата инициативност.

Ако канализираме е тази мощна енергия в правилна посока, тогава ще можем да повдигнем планини, образно казано, ще можем да преобразим живота си като превъртим всички предизвикателства в полза.

За подобен успех от нас ще се изисква- да не губим крайните си цели от поглед, да действаме стратегически, а не спонтанно и необмислено.

Хората могат да се разделят основно на две групи, такива, при които преобладават рационалните съждения, които ще реагират на всички събития целесъобразни, и други- които няма да могат да овладеят своите страсти, а това може да ги въвлече в конфликти, промени, които не са в тяхна полза, разминавания с очаквания, неприятни моменти и т.н.

В известен смисъл може да се каже, че звездите ни дават избор, в един по-ясно изразен начин, ще тестват нашата способност сами да направляваме тенденции и според собствения си потенциал.

Лунен календар за юни 2022г, вижте кои са щастливите ви дни, планувайте успехите си!

Овен, Лъв, Стрелец– доста емоционален ден за вас, в оптимален случай- това ще ви даде енергия, сила и ентусиазъм- да превъртите всички предизвикателства във ваша полза, да защитите интересите си, ще имате такава възможност. В някои случаи звездите ще ви провокират- да оставите зад гърба си онова, което не ви носи удовлетворение. Може да узнаете тайни, да ви занимават въпроси, които са извън обичайния ритъм, в друг случай- по различни поводи ще погледнете отвъд видимото и нека това да е повод да се възползвате и да действате оптимално целесъобразни. Пазете се от емоционални или спонтанни реакции, които могат да провокират напрежение и недоразумения в най-близката ви среда, в дома и семейството и т.н.

Телец, Дева, Козирог- днес може да проведете доста емоционални разговори, в оптимален случай- те ще изчистят недоразумения от миналото. Възможно е да чуете и да изкажете думи, които са затаяване до този момент. Ярките преживявания може да се превърнат в повод да прекрачите някои граници на добрия тон, това може да предизвиква конфликти и недоразумения, които да се превърнат в по-сериозно противопоставяне, с по-широки последици, отколкото предполагате. Така че е препоръчително да залагате на диалогичността. Ако днес всичко е наред във вашите връзки, лични и делови, това ще бъде отличен признак и показател, че с важни за вас хора вие гледате в една посока. Ескалацията на евентуални различия трябва да ви подскаже, че вие трябва да ги изчистите, вероятно и чрез компромис, ако желаете да не се задълбочават в бъдеще време. В някой случаи просто ще разберете- кой допринася за чувството ви на щастие, кой- не…

Близнаци, Водолей, Везни– денят е натоварен от множество ангажименти, понякога над средното ниво. Не е изключено част от тях да не протичат по предварителен график, поради допълнителни изисквания, разяснителни разговори…Ако предстоят промени на работното ви място, това ще бъде особено видно днес. Пазете се от недоразумения с колеги, които могат да се изчистят трудно, ако се позволят. Повечето от вас ще получават приятна или важна подкрепа от страна на своите близки, на своето семейство, в някои случаи това може да е- неочаквана помощ, ако се нуждаете от такава. Денят предразполага към повишени разходи, конфликти на интереси, Бъдете внимателни, не преминавайте определени граници, дори и да се чувствате предизвикани, изкушени и всичко ще бъде наред.

Риби, Рак, Скорпион– инициативността ви днес ще е много висока, амбицията на мнозина ще се разгаря от желание да се докажете, да спечелите нещо важно за вас и мнозина ще успеят, стига да не действате прекалено импулсивно, така че да постигнете обратен от очаквания резултат. В значима степен вие ще определяте емоционалния фон на вас и вашето обкръжение, значи влияете на тенденциите над средното ниво. Възползвайте се умело и усилията ви няма да останат незабелязани и без съответни последици. Аспекта цията на звездите предразполага към спонтанни реакции, пазете се от такива, за да избегнете загуби, буквално и в по-широк смисъл.

The post Дневен хороскоп за 01 юни 2022г. appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Дневен хороскоп за 01 юни 2022г.

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация