Дневен хороскоп за 01 август 2022г.

0

Овен, Лъв, Стрелец– денят е натоварен от множество ангажименти, част от тях може да ви разсейват, да объркват предварителните ви планове. Ако има нещо, което трябва да оставите зад гърба си, това ще бъде по-видно от обикновено и може да ви подейства оздравително, буквално и в по-широк смисъл, както на здравето, така и на емоционално ниво. Намирате се в позитивен период да повишите доходите си, да спечелите нещо важно за вас, защото можете да разчитате на близките си, на семейството си или на хора, които имат въздействие върху благосъстоянието ви, финансовото ви със навънкатояние…Все пак не са изключени и повишени разхди, част от които може и да са не твърде оправдани.

Телец, Дева, Козирог- днес може да се превръщате във верен коректив за околните. Може да предизвиквате разяснителни разговори, в които се ражда истината или пък ще сте повод за разсейване на илюзии, там където те съществуват. Ще оказвате силно въздействие на околните, може да провеждате разяснителни разговори днес и през следващите около два дни, които ще имат внезапен и позитивен ефект, може да постигнете вид договорки, да превъртите някои предизвикателства в полза, ако не са преминати някои граници на добрия тон в миналото. Действате изненадващо, това може да обнови вашия живот и този на близките ви, в повечето случаи- в позитивна посока.

Водолей, Везни, Близнаци– денят може да изисква да обърнете повече внимание на близките си, на семейството си… В друг случай- може да имате усещането, че трябва да направите някакъв важен избор, който ще е в зависимост на това- на кого и в каква степен можете да разчитате, кой евентуално е проводник на загуби, буквално и в по-широк смисъл. В този процес пред вас могат да се разкрият варианти на развитие, а чрез обходни пътища- ще постигате по-лесно целите си. Някои от вас Може да имат нужда да намалят темпото, да се отдадат на почивка. Внезапни шансове, алтернативи на развитие- могат да преобразят или освежат живота ви. Все още сте в силен и позитивен период- да укрепите партньорски отношения или с влиятелни личности, хора, които влияят на благосъстоянието ви- чрез разяснителни разговори… Комуникацията е проводник на възможности и като не губите целите си от поглед.

Риби, Рак, Скорпион– в центъра от внимание са важни за вас отношения, лични и делови. Ако между вас и в миналото са се натрупали някакви недоразумения, сега ще се изисква те да се изчистят, ще имате такава възможност. Връзките ви е рязко могат да преминат на ново ниво, в повечето случаи- напълно позитивно за вас. Все пак, ако някой ваше контакти са съпътствани от неточни представи и дори илюзии, тогава това ще бъде по-видно от обикновено и ще се превърне в повод „ да си сверите часовника“, но това винаги е полезно. Може да чуете думи, които „ да ви отворят очите“, образно казано… Комуникацията е проводник на внезапни възможности, нови шансове, възползвайте се и усилете тази тенденция…

The post Дневен хороскоп за 01 август 2022г. appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Дневен хороскоп за 01 август 2022г.

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение