Дичо показа женското си царство у дома (ВИДЕО)

0

Дичо реши да внесе топлина в последните студени дни с новото си парче „Летиш“, в клипа на което показва лятната си почивка с любимите си жени. Карина и дъщерите им Ариел и Тина, която е на годинка, са край певеца и добавят усещане за семеен уют в сцените.

Той е с китара, върху хамак, край тях, пее за любовта и по всичко си личи, че животът на сплотеното семейство е сладък.

Песента е написана от Кристиян Гошев и се разпространява от Warner Music чрез Орфей Мюзик.

Дни преди да излезе песента, Дичо написа във Фейсбук, че подготвя кулинарен канал. И той, и Карина са известни като супер готвачи и не веднъж са показвали това в шоуто „Черешката на тортата“, а зрителите помнят кулинарните им постижения.

„През годините, в часовете на риболов, винаги ми се е въртяла една мисъл в главата, докато комарите пируват с енергията от тялото ми. И така реших, че ще е добре да покажа някои от моите скрити техники на риболов и похвати за изготвяне на консерви, правене на суджуци и на готвене на вашия улов така, че да си оближете пръстите след добре приготвената вечеря. Дайте своите предложения, какво бихте желали да видите в идеята ми за кулинарно предаване качвано само в youtube профилът ми и разбира се без безкрайни реклами. Ще се радвам да споделим идеи и да се наслаждаваме на хубави рецепти за ястия такива, каквито бабите и дядовците са ни завещали и предавани само от уста на уста“, написа Дичо, докато лови риба в река Марица.

Източник: fakti.bg

The post Дичо показа женското си царство у дома (ВИДЕО) appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Дичо показа женското си царство у дома (ВИДЕО)

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация