Директен полет от София до екзотичен град

0

От месец април стартират директни полети между София и Рияд, стана ясно от срещата между българските министри Александър Пулев и Никола Стоянов с министъра на икономиката и планирането на Кралство Саудитска Арабия Файсал Ал-Ибрахим в Рияд. Поетият ангажимент е следствие от подписана Спогодба в областта на транспорта между двете страни за стартиране на директни полети между България и Кралство Саудитска Арабия.

Пулев и министърът на икономиката и индустрията проведоха срещи с представители на български иновативни компании и Фонда за публични инвестиции, най – големият суверенен фонд на Саудитска Арабия, който управлява ресурс от близо половин трилион долара. Министърът на иновациите представи възможностите за инвестиции и за реализация на общи проекти между български и саудитски компании. Представителите на Публичния фонд проявиха сериозен интерес към стратегическо партниране, както и директни вложения във високотехнологични български компании.

В Рияд министър Пулев проведе среща и с Националната програма за индустриално развитие и логистика и Космическата комисия на Кралство Саудитска Арабия (Saudi Space Commission).

Източник: fakti.bg

The post Директен полет от София до екзотичен град appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Директен полет от София до екзотичен град

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви