Дженифър Лопес направи огромно признание

0

Дженифър Лопес, която се среща с бившия си годеник Бен Афлек от април – заяви пред „Today“, че все още вярва в брака, въпреки че е била разведена три пъти.
Тя призна, че е „романтичка“ и винаги е била такава.

„Все още вярвам в щастливия брак до края на дните, със сигурност, на 100 процента“, призна певицата и актриса.

В предстоящия филм на Лопес “Marry Me” тя се превъплъщава в образа на певица, която е била омъжена многократно – факт, който не е чужд на певицата, която също е била омъжена многократно.

„Чувствам, че съм човек като всички останали. Имала съм своите възходи и падения, допускала съм грешки и наистина се гордея с постигнатото в живота си и каква съм като човек, майка, актриса“.

Упешната актриса се сдобри с Афлек след раздялата си с бившия бейзболист на „Янките“ Алекс Родригес. Тя се омъжи за първия си съпруг, актьора Оджани Ноа, през 1997 г., като се разделиха през 1998 г. и тя се насочи към хореографа Крис Джъд, за когото бе омъжена от 2001 до 2003 г. След това се омъжи за колегата си певец Марк Антъни през 2004 г. Двойката има общи 13-годишни близнаци, Еме и Макс, но се разведе през 2014 г.

Лопес е имала и множество известни момчета-играчки. Тя се срещаше с Шон „Диди“ Комбс от 1999 г. до 2001 г. Връзката ѝ бе помрачена от обвиненията в изневяра от страна на Комбс и звездата бе въвлечена в съдебни дела във връзка със стрелба в клуб „Ню Йорк“ през декември 1999 г.

По-късно се срещаше с Каспър Смарт в продължение на две години и половина: предполагаеми сексуални контакти на Смарт с два транссексуални модела сложиха край на тази връзка през 2014 г.

Дрейк също си уреди няколко срещи с красавицата, но вътрешни лица изказаха мнение, че кратката им свалка най-вероятно е била пиар трик.

Източник: fakti.bg

The post Дженифър Лопес направи огромно признание appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Дженифър Лопес направи огромно признание

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация