Децата на Благоевград поднесоха вълнуващ благотворителен концерт-спектакъл по случай Деня на християнското семейство

0
Деца от различни възрасти, възпитаници на Центъра за личностно и творческо развитие в Благоевград, поставиха на сцена вълнуващ концерт-спектакъл, посветен на Деня на християнското семейство. Зала „Пейо Яворов“ се оказа тясна за многобройната публика, която не спря да аплодира малките творци.
В проявата взеха участие всички школи в ЦЛТРДБ, под ръководството на директора Богдана Костадинова.
Децата, техните ръководители и родители бяха поздравени за положените усилия и прекрасното представяне от кмета на Благоевград Илко Стоянов. „Заедно тук усетихме невероятна, положителна енергия, която ни бе предложена от бъдещето на Благоевград, а именно всички тези невероятни деца. За пореден път доказваме, че ние сме едно голямо семейство“, каза в част от приветствието си кметът Илко Стоянов.
Подготвената програма бе разнообразна, като съдържаше в себе си щрихи и от фолклора, и от класическите, и от съвременните изкуства.
Преди концерта във фоайето на зала „Яворов“ бяха отворени и творчески работилници за изработване на коледни картички и сувенири.
Проявите, поднесени от ЦЛТРДБ през вчерашния ден, преминаха под знака на благотворителността.
Те бяха уважени и от Силвия Домозетска, директор на дирекция „Култура, спорт и туризъм“, Симона Митова, директор на дирекция „Образование“ и Борис Механджийски, директор на дирекция „Финанси“ към Община Благоевград.

The post Децата на Благоевград поднесоха вълнуващ благотворителен концерт-спектакъл по случай Деня на християнското семейство appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Децата на Благоевград поднесоха вълнуващ благотворителен концерт-спектакъл по случай Деня на християнското семейство

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение