Дебора съди бившия си за трети път

0

Поп-фолк певицата Дебора ще заведе ново дело срещу бившия си партньор и баща на сина ѝ – Стоян Стоянов, това разкрива тя, пише novini.bg.

Причината за поредния сблъсък помежду им са шокиращите разкрития от страна на Стоян и по-точно, че певицата е била на повикване, когато се запознали, употребявала наркотици и излъгала за побоя, който предизвика огромен смут през 2017 година след излизането ѝ от Вип Брадър.

„Ще заведа трето дело срещу него – този път за моралните щети, които ми причини. Мога да разкажа неща, с които да потреса цяла България, и докато бях с него, и докато бях бременна – но няма да падна на това ниво. Всичко, което той казва, няма общо с действителността. Не е и редно – аз съм жена и майка на детето му. Подавала съм неведнъж жалби, а в момента спорим за правата над сина ни Самуил“, коментира Дебора.

Преди 3 дни Стоян за първи път свали завесата и разкри отношенията си с певицата. Това, което предизвика вълна от коментари, без спомен от запознанството им.

По това време живеех в Германия и мой приятел ми я препоръча. Ползвал услугите ѝ, след като му я подарили и останал доволен. Писах ѝ във Фейсбук, за да уточним тарифата“, разкрива шокиращо Стоянов. Тогава Дебора имала сериозни финансови затруднения и дължала пари на лизинговата компания за колата си. За една нощ с нея бизнесменът се разплатил с 600 евро, преведени за лизинга.

„Оттогава я виках често в Германия. Но имаше сериозни проблеми с алкохола, неведнъж е идвала при мен дрогирана, носеше кокаина със себе си“, разказва Стоянов пред HotArena. Опитал се да ѝ помогне, като успял да я убеди да постъпи в клиника.

Едва след като Дебора превъзмогва зависимостите си, срещите им зачестяват и тя спонтанно забременява. „Не можеше да махне бебето, тъй като имаше много предходни аборти. Лекарят я беше предупредил, че при още един може да е фатално и така решихме да задържим детето. Дори след раждането на Самуил се наложи да ѝ премахнат единия яйчник – толкова беше зле положението“, спомня си бизнесменът.

Дебора не иска да коментира обвиненията на бившия си, но е решена да си търси правата в съда заради стреса, който е причинил на нея и близките ѝ. Фокусът остава върху детето и грижите, които полага за да расте в една добра и спокойна среда.

Източник: fakti.bg

The post Дебора съди бившия си за трети път appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Дебора съди бившия си за трети път

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация