Грък на чаша вино и две водки подкара колата по пешеходната улица в центъра на Сандански

0

Оставиха да изтрезняват в следствения арест в Сандански двама пияни шофьори – грък и македонец. Гъркът е задържан да шофира след употреба на алкохол на централната улица „Македония“. Той е на 36 години и се казва Йоргус Костандиниус. Бил е със съпругата си в заведение в центъра на Сандански, преди това е бил на вечеря в хотела, където е пил вино, но въпреки това се качил на автомобила си. След виното шофьорът обърнал и две водки. Заведението затворило към 22.00 ч. и той решил да се прибере до хотела с колата. Тъй като са чужденци, не им било известно, че ул. „Македония” в Сандански е пешеходна и е забранено шофиране на автомобили. На кръстовището пред ГУМ е спрян от патрулен автомобил. И водачът, и съпругата му са били неадекватни по време на проверката. На място шофьорът е тестван за алкохол, дрегерът е отчел 1.79 промила. Закаран е в полицейското управление, където е останал за 24 часа да изтрезнява.

Другият задържан с алкохол е 51-годишен от Северна Македония. Той е  шофирал лек автомобил „Пежо” на ул. „Рила” с 1.24 промила алкохол. Мише Николовски е задържан със заповед за 24 часа. И на двамата нарушители по Закона за движение по пътищата са образувани бързи производства.

Източник:Вестник Струма

The post Грък на чаша вино и две водки подкара колата по пешеходната улица в центъра на Сандански appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Грък на чаша вино и две водки подкара колата по пешеходната улица в центъра на Сандански

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви