Граничният полицай Атанас Коцев бит при задържането от униформените

0

Граничният полицай Атанас Коцев разкри пред съда днес защо е попаднал в ареста. Каза, че полицаите са го били при задържането му пред хотел в Сандански. Коцев, който работи в Гранично полицейско управление-Петрич, заяви, че не е получил 500 евро подкуп, а това били пари, които му дължал криминално проявеният благоевградчанин Владимир Бойчев, известен като Владо Боклука.

„Владо Боклука измами мен, брат ми и баща ми с около 60 0000 лева. Не заведе дело, но се споразумяхме да връща сумата месечно“, каза Коцев и изтъкна, че обича работата на полицай, какъвто е вече 17 години. Магистратите обаче постановиха той да остане с марка за неотклонение „задържане под стража“.

По делото са приложени записи за закани от страна на Коцев към Бойчев. Припомняме, Боклука е причина за снетите пагони от дознателката Розалина Кьосева от Благоевград. Тя изгоря заради него, когато беше в Бобовдолския затвор. Тогава младата полицайка, влюбена в Бойчев, изнасяше секретна информация от МВР в услуга на Владимир. Изтеглила бе и кредит, носила е телефони в килията му. Розалина стоя в ареста няколко месеца и след това бе осъдена.

 

The post Граничният полицай Атанас Коцев бит при задържането от униформените appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви