Готвач смаза главата на баща си с камъни

0

Млад готвач размаза с камъни главата на баща си по време на риболов край Сливен. Жестокото престъпление било извършено по обед на 5 октомври. 25-годишният мъж от Сливен е задържан, а при ареста му пробата за употреба на наркотици дала положителен резултат за метаамфетамин.

Юлиян И. и 58-годишният му баща са от Сливен. Отишли да хвърлят въдици в изкуствените езера между сливенските села Чокоба и Крушаре заедно с компания. Към 13 часа приятелите подали сигнал в полицията. При огледа се установило, че безжизненото тяло на бащата е захвърлено във водоема. Извършителят успял да прегази реката и опитал да се укрие. За по-малко от два часа той бил открит и задържан, каза зам. директорът на ОДМВР комисар Веселин Василев.

Какво се е случило до изкуственото езеро, тепърва се изяснява. Твърди се, че между бащата и синът избухнала свада. В компанията била и по-малката дъщеря на жертвата. Тя и приятелите обаче се намирали встрани от мястото, където се разиграла жестоката сцена,пише труд.

Цялото семейство живеели заедно в Сливен. Синът никога не е имал криминални прояви. До неотдавна работел като готвач в заведение в града. Отскоро бил безработен.

The post Готвач смаза главата на баща си с камъни appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Готвач смаза главата на баща си с камъни

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация