Гонка с полицията в Бургас, джип удари 6 коли и автобус, шофьорът избяга

0

Около 20 ч. е получен сигнал за инцидент, при който млад мъж се опитал да издърпа мобилен телефон от момиче в района на пешеходната пътека на бургаските улици “Христо Ботев” и “Македония”. Междувременно е получен друг сигнал за неправилно паркиран върху пешеходната пътека на двете улици тъмен джип в посока жп гара – Бургас, пречещ на движението и създаващ предпоставки за пътно произшествие.

Към кръстовището се отправили два полицейски патрула. Забелязвайки ги, мъжът се качил в джипа и с висока скорост, неподчинявайки се на полицейските разпореждания, потеглил по бул. “Христо Ботев” в посока жп гара – Бургас. С десен завой джипът преминал през бул. “Иван Вазов”, ул. “Спортна”, бул. “Тодор Александров” и местността “Пода” в посока Созопол, блъскайки по пътя си общо пет автомобила и автобус от градския транспорт.

При инцидента няма пострадали граждани. Стигайки до пътен възел Созопол, джипът преминал през лентата с шипове, поставена от полицейски екип, и със спукани гуми продължил да се движи в посока с. Равадиново. Там спрял, блъскайки си в паркиран на ул. “Стара планина” лек автомобил със старозагорска регистрация. Водачът избягал от автомобила и в момента се издирва от полицейските служители.

The post Гонка с полицията в Бургас, джип удари 6 коли и автобус, шофьорът избяга appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Гонка с полицията в Бургас, джип удари 6 коли и автобус, шофьорът избяга

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви