Голям пожар пламна в складова база в Индустриалната зона-Тракия, 8 екипа гасят

0

Голям пожар избухна в индустриалната зона на Тракия. На място са мобилизирани осем екипа пожарникари, предаде репортер на TrafficNews. В продължение на час пожарни летяха из Пловдив. На мястото на инцидента са шефа на 5 РУ Иван Чочков и кметът на „Тракия“ Костадин Димитров.

Гори едно от помещенията в складова база на фирма за жила. Пазачът на обекта е видял пламъците и веднага сигнализирал на тел. 112, научи медията ни.

Искрата е тръгнала от ниска конструкция, намираща се между две сгради на ул. „Нестор Абаджиев“. Тя е изгоряла изцяло. В нея са се намирали леснозапалими течности, затова се е развила много висока температура. Вследствие на това пожарът се е пренесъл върху триетажна сградата в близост. Обхванал е втория и третия етаж, където са се складирали материали.

От няколко месеца горящите помещения са били отдадени под наем, заяви собственикът им Минчо пред наш репортер. Той не знае какво е било склодирано там.

Огънят все още се гаси, но е локализиран, предадоха от пожарната.

Димът от пожара се издигаше високо в небето на Пловдив и бе видим от различни части на града. Живеещи в близост споделят, че са чули няколко гърмежа.

The post Голям пожар пламна в складова база в Индустриалната зона-Тракия, 8 екипа гасят appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Голям пожар пламна в складова база в Индустриалната зона-Тракия, 8 екипа гасят

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация