Говори майката на 4-г. дете с опасност за живота

0

С опасност за живота остава 4-годишното дете, което по спешност беше докарано в „Пирогов“ от Благоевград с много тежки изгаряния.

Първоначално се появи информация за домашно насилие, а след това – за битов инцидент по време на игра между деца. Според директора на „Пирогов” състоянието на детето е  критично.

„Бях вкъщи и готвех, а детето играеше навън с братчето си. Внезапно видях, че се е запалил. Другото дете каза, че са си играли с пластмаса и са паднали на огън. Съпругът ми беше на работа, а синът ми плачеше за баща си, който дойде в Спешното отделение от работа”, разказа по Нова ТВ майката на детето Мирела.

По думите ѝ съпругът ѝ няма никаква вина за инцидента, каквато информация се появи първоначално. „Детето много обича баща си и го търси винаги. Не използваме бензин. Вкъщи няма такава запалителна течност. Когато видях, че детето гори, веднага на помощ се притекоха роднини и съседи”, посочва жената.

Бащата разказа, че вероятно децата са си играли с пластмасови бутилки и найлон, които са запалили. Той категорично отрече обвиненията, че е виновен за инцидента. Семейството има пет деца, всички са момчета.

И двамата родители твърдят, че по това време бащата е бил на работа.

The post Говори майката на 4-г. дете с опасност за живота appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Говори майката на 4-г. дете с опасност за живота

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви