Гей младоженец почина часове след сватбата

0

В уелския град Кардиф, Великобритания, младоженец почина няколко часа след сватбата, която се проведе в реанимацията на болница, пише The Mirror.

В края на 2020 г. 30-годишният Джери Колинс забелязал, че бузата му е подута. Филипинецът, който се преместил в Уелс, помислил, че има някакъв проблем със зъбите и се консултирал със зъболекар. След поредица от прегледи му била поставена диагноза агресивен злокачествен тумор – меланом.

Колинс започва да получава имунотерапия амбулаторно през януари, но състоянието му се влошило. През март мъжът е хоспитализиран. Малко след това партньорът му Андрю Годфри се обадил и му казали, че пациентът има метастази в белите дробове. Лекарите предупредили, че Джери скоро ще умре.

Тогава мъжете решили спешно да изпълнят старата си мечта и да се оженят. Годфри искал да легитимира техния съюз, но тъй като нямало време за документи, двойката просто провела сватбена церемония с участието на болничния свещеник. На сватбата присъствали родителите и сестрата на пациента, които едва в този момент научили, че между мъжете има романтична връзка. Роднините подкрепили младоженците и им се скарали, че не са признали всичко по-рано.

Колинс починал няколко часа след церемонията. Последните му думи били: „Много ви обичам, момчета“.

Източник: fakti.bg

The post Гей младоженец почина часове след сватбата appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Гей младоженец почина часове след сватбата

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация