В навечерието на Рождество Христово 15 семейства от Благоевград вече имат нов дом

0
В навечерието на Рождество Христово 15 семейства от Благоевград вече имат нов дом! Кметът Илко Стоянов им предостави ключове от общински и социални жилища, в които ще бъдат настанени
15 семейства в нужда вече имат своя нов дом. Те получиха ключове за социални и общински жилища от кмета на Благоевград Илко Стоянов, който проведе среща с тях. На нея бяха обсъдени основни проблеми, които новонастанените семейства имат в ежедневието си, както и възможности за разрешаването им.
В голяма част от семействата има и деца.
Предоставените общински жилища са ситуирани на различни места в областния център на Пиринско.
На срещата присъства и Емилия Халилова, директор на дирекция „Социална и жилищна политика“, както и експерти от Общинска администрация.
„Вярвам, че ще бъдете добри стопани на новите си домове. Община Благоевград, в мое лице, е насреща да помага на хората в нужда, с всичко което е в правомощията и по силите ни. В навечерието на най-големия християнски празник пожелавам Исус Христос и Божията майка да бдят винаги над вас и да ви закрилят“, каза по време на срещата кметът Илко Стоянов.
Той благодари на Емилия Халилова, директор на дирекция „Социална и жилищна политика“ и целия екип, направил настаняването възможно преди най-големите християнски празници.
Кметът на Благоевград Илко Стоянов води последователна и целенасочена социална политика с грижа за най-уязвимите групи в обществото.

The post В навечерието на Рождество Христово 15 семейства от Благоевград вече имат нов дом appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: В навечерието на Рождество Христово 15 семейства от Благоевград вече имат нов дом

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви