В коледни светлини засия Петрич

0

В коледни светлини засия Петрич!
Да са благословени дните ни!
Грейнаха коледните светлини в град Петрич. Вълнуващият момент беше предшестван от музикална програма, която подариха на петричани възпитаниците на ЦПЛР ОДК – Петрич и на НЧ „Братя Миладинови – 1914“.
Сцената на площад „Евтим Евтимов“ оживя с невероятните като замисъл хореографии и докосващи изпълнения на децата, свързани с предстоящите празнични дни. Най-малките жители на общината ни пренесоха в същинската атмосфера на светлите Рождествени и Новогодишни моменти, които ще преживеем и споделим.
Кметът Димитър Бръчков поздрави присъстващите и допълни, че тази година също са внесени нови елементи в градската украса, включително и в украсата на елхата.
Дядо Коледа пристигна в Петрич, избрал по-бързия преход – с мотор за радост на очакващите го деца. И не закъсня…за да раздаде лакомства на послушните малки жители и да чуе техните желания. Колективното броене за пускането на светлините отново беше сред най-очакваните моменти. Празнични илюминации озариха небето над Петрич в днешния 8 декември.
Община Петрич благодари на всички деца и ръководители, които създадоха и участваха в празничната програма! Благодарим за обичта, с която работите, за да радвате всички ни! Подарихте ни отново един приказен миг – подарихте ни емоция, наситена с усмивки и светлина – това, което носят и дните на Рождеството…
Нека от този момент орисаме идните дни, идната година да бъде изпълнена с много красиви моменти, да бъде изпълнена с добрини, с чистота, с топлина в домовете..
Да бъдат здрави и изпълнени с радост дните ни!
Весели и споделени празници, уважаеми жители на община Петрич!
Може да бъде изображение с 3 души, осветление, коледна елха и тълпа
Може да бъде изображение с 4 души, дете, коледна елха и улица
Може да бъде изображение с фойерверки
Може да бъде изображение с един или повече хора и тълпа
Може да бъде изображение с коледна елха и тълпа
Може да бъде изображение с 6 души и тълпа
Може да бъде изображение с 6 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 5 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 6 души и тълпа
Може да бъде изображение с 6 души и танцуващи хора

The post В коледни светлини засия Петрич appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви