Вуцата чукна 60!

0

Една от футболните легенди на симитлийското село Крупник черпи днес за своята 60-годишнина. Всички в населеното място помнят Георги Бибишков-Вуцата, който през 80-те години на миналия век оставяше сърцето си на терена за победите на местния футболен отбор „Левски”.
Безкомпромисната му игра винаги е била за пример на по-младите футболисти. Халфът е давал всичко от себе си на игрището, не се е поколебавал да не дава и миг отдих на свои роднини, които играели за противниковия тим.

От години Вуцата, както всички го знаят в Крупник, живее в град Сандански, където има частен бизнес. Но не пропуска всяка възможност, за да се прибере в Крупник, за да се види със своите роднини, близки и приятели. Защото Георги Бибишков е бил всеотдаен не само на футболния терен в името на своя „Левски”, но и в отношенията си с хората. Никак не е случайно, че има много приятели. Защото уважението му към околните и готовността му да помогне на всеки са пословични. Затова винаги е добре дошъл в любимия Крупник. За своя юбилей Вуцата няма да кани много хора заради епидемията от коронавирус.

Но е сигурно, че са много тези, които ще го поздравят и ще го залеят с красиви пожелания. Един от тях е кметът на Крупник – Иванка Чакалска. „Искам да му пожелая още дълги години да е заобиколен от близките си хора и от добрите си приятели. Нека е все така добър и отзивчив човек, да постига целите си, да е здрав, успешен и щастлив”, пожела на своя кум Чакалска.

Източник: Пиринспорт

The post Вуцата чукна 60! appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Вуцата чукна 60!

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация