Времето става все по-топло

0

Днес температурите слабо ще се повишат, но минималните в повечето райони, дори по Черноморието, ще бъдат отрицателни – между 5 и минус 1°, а максималните между 4 и 9 градуса. Пред обяд на много места в равнините и котловините ще бъде мъгливо, но в следобедните часове видимостта почти навсякъде ще се подобри, предаде БНТ.

Слънчево ще бъде през целия ден само в планините и планинските райони. Ще духа слаб югозападен, по билата – умерен североизточен вятър. Температурната инверсия ще продължи и в близките дни и затоплянето в планините ще бъде по-съществено – максималните в курортите утре ще бъдат 5° на Алеко, 8-9° в Боровец и Пампорово, до 10° в Банско.

Затопляне предстои и навсякъде на Балканите, където също ще бъде слънчево, на места със сутрешни мъгли. С валежи ще бъде в много райони от Европа, но предимно от дъжд, а в Унгария и Чехия ще има условия за поледици.

И у нас в близките дни ще става все по-топло. Ще има и все повече слънчеви часове, но и в много райони ще бъде със сутрешни мъгли, на места трайни.

The post Времето става все по-топло appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Времето става все по-топло

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви