Владо Карамазов пред ПИК за слуховете, че разнася COVID-19 в Народния театър: Пълни глупости!

0

Слух, че актьорът Владимир Карамазов се е тръшнал с COVID-19 на сцената и е пратил под карантина четирима свои колеги, хвърли в паника трупата на Народния театър „Иван Вазов“. Тиражираната по-рано днес информация се оказа на принципа „чул, недочул“.

Карамазов проявил симптомите в сряда по време на репетиция на постановката „Богът на касапницата“, в която участват още Александра Василева, Радена Вълканова и Юлиан Вергов.

Владо наистина е почувствал неразположение 24 часа преди планираното за 19 ноември от 19 ч. за Голяма сцена представление.

ПИК потърси по телефона Карамазов, който обясни, че няма коронавирус и се чувства добре.

„Какви са всички тези глупости? Пълни глупости. Изобщо нямаше представление по съвсем различни причини, а именно защото актьорите ни е страх да играем. Пазя се!“, коментира звездата и се ядоса на спекулациите. В крайна сметка се оказало, че става дума за обикновен грип.

Само преди дни той се завърна от поредното пътешествие из Родопите, в които се влюби покрай снимките на „Дяволското гърло“ и които редовно увековечава във фотографиите си. След разходките си сред природата актьорът се прибра в големия град, зареден с енергия и с подсилен имунитет от биохраната, с която местните му приятели го гощават.

Междувременно от театъра отмениха и други четири представления – „Когато гръм удари, как ехото заглъхва“, „Бащата“, „Лисичета“, „Капитал(на) грешка“ и „Теремин: музика, любов и шпионаж“.

В момента от коронавирус се лекува друг актьор от „Иван Вазов“ – Деян Ангелов. Режисьор от театъра също бил под карантина с вируса.

Източник: pik.bg

The post Владо Карамазов пред ПИК за слуховете, че разнася COVID-19 в Народния театър: Пълни глупости! appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Владо Карамазов пред ПИК за слуховете, че разнася COVID-19 в Народния театър: Пълни глупости!

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация