Владо Карамазов няма да е водещ на новия „Сървайвър“?

0

След 7-годишно прекъсване екстремното риалити шоу „Сървайвър“ се завръща на родния екран, но по всяка вероятност водещ няма да е Владо Карамазов.

В bTV смятали, че 42-годишният Владо Карамазов вече е прекалено остарял, напълнял и подпухнал, за да влезе успешно в ролята на водещ на риалити като „Сървайвър“. Напоследък той прилича повече на добрия турист с фотоапарата отколкото на оцеляващ на самотен остров корабокрушенец, каквато е идеята, залегнала в основата на шоуто. Освен това телевизията поне за момента не смятала да работи с предишните изпълнителни продуценти – фирмата на Евтим Милошев и Любо Нейков „Дрийм тийм“. Намерението било bTV сама да си прави шоуто, тъй като по този начин ѝ излизало най-евтино. Именно Милошев и Нейков са хората, които най-много държат на Карамазов като лице на формата, така че ако не са ангажирани в проекта, актьорът трудно ще получи оферта за работа в него.

Телевизията смята да наложи като водещи своите нови лица, твърдят източници на „Уикенд“. Засега най-подходящи изглеждали Иво Аръков и Бойко Кръстанов. И двамата са открия на bTV – единият изгря на малкия екран за първи път в сериала „Фамилията“, а другият – в „Стъклен дом“. Сега пък двамата са звезди на сериала „Съни бийч“, а Иво води и шоуто „Мармалад“ с Радост Драганова. Младите актьори имат достатъчно атлетичен и в същото време авантюристичен вид, за да влязат успешно в ролята на водещи на „Сървайвър“. Засега везните натежавали в полза на Аръков, който предявявал далеч по-малко претенции в сравнение със своя колега. Известно е, че Кръстанов има много ангажименти в театъра, заради които му бъде трудно да вкара в програмата си пътуване до екзотична дестинация за снимките на „Сървайвър“. Докато Младен от „Съни бийч“ се занимава само с кино и телевизия, което означава, че лесно ще си събере багажа и ще тръгне на път. Говори се, че Явор Бахаров също е имал добри шансове за водещ на шоуто, но неговите проблеми с правосъдието го изключили от играта.

От bTV все още не са обявили официално къде ще се снима новият сезон на „Сървайвър“, но засега се говори, че най-вероятно ще е в Занзибар. Известно е, че в условията на пандемия това е една от малкото държави в света, където мерки срещу COVID-19 няма или са изключително леки. В същото време е достатъчно екзотична за българите, което я прави подходяща за снимачна площадка на риалитито.

От телевизията вече обявиха, че новият сезон е планиран за излъчване чак догодина. Засега тече набиране на документи на кандидатите за участие в него. Те попълват специални въпросници, публикувани на сайта на телевизията. В тях се изисква да опишат почти всичко за себе си – като се започне от детството и ученическите си вълнения, мине се през начина, по който общуват, и това, което търсят в партньора си, след това – физическо и психично състояние, скрити травми, любими книги и филми, докато се стигне до личното мнение за телевизията и частност за „Сървайвър“.

Човекът, който ще дърпа конците на новия „Сървайвър“, най-вероятно ще бъде любимият продуцент на bTV Жоро Тошев, твърдят запознати. Тази зима той бе в Занзибар и излъчи оттам няколко репортажа, които излъчи в продуцираното от него предаване „Преди обед“. Говори се обаче, че това не е била основната задача, с която е пътувал. Най-важната част от задълженията му била да проучи възможностите за снимка на следващия „Сървайвър“ в африканската държава.

Първият сезон на шоуто у нас е излъчен през 2006 г. Изпълнителен продуцент е Слави Трифонов. Наградата за победителя е четвърт милион, а вторият и третият в класирането взимат съответно по 25 и 15 хиляди лева. Водещ бе Камен Воденичаров. Следващите четири сезона са продуцирани от Евтим Милошев и Любо Нейков, а водещ става Владо Карамазов. Наградата за победителя в три от сезоните (2007, 2008, 2009 г.) остава 250 хиляди лева. В сезон две вторият и третият в класирането взимат по 25 и 15 хиляди лева, като с гласуване на зрителите се определя и любимец на публиката, който получава автомобил. После наградите за класираните на втори и трето място отпадат, а в сезон 5 (2014 г.) наградата за победителя се стопява драстично – от 250 на 100 хиляди лева.

Какъв награден фонд е предвиден за „Сървайвър“ 6, към момента не е съобщено. Но никой не очаква разточителство от страна на телевизията, чиято политика от години е насочена към орязване на разходите по всички възможни параграфи.

Източник: fakti.bg

The post Владо Карамазов няма да е водещ на новия „Сървайвър“? appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Владо Карамазов няма да е водещ на новия „Сървайвър“?

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация