/Видео/ С мощен рев на мотори и обиколка на централните улици на Благоевград откриха „Мото сезон 2021”

0

Десетки рокери за пореден път откриха мотосезона в Благоевград. По традиция той започна с водосвет и молебен за здраве и безаварийно шофиране.

„ С мотара си се чувствам най-добре, чувствам се свободен. Това е страст! Запалих се по моторите още от мълък, имах си мечта да карам и я осъществих“,коментира 50-годишеният Стоян. С мотора си Suzuki Bandit обикаля из цялата страна.

“ Няма дестинация, където да не съм бил.На-често отскачам до Доспад и Кресна. В свободното си време винаги организирам някакъв преход“,допълни още той.
Представителите на клуб „Кралете на пътя“ направиха своята почетна обиколка на Благоевград и по този начин показаха страстта си към моторите.
Турът продължи половин час след което любителите на моторите се върнаха на полигона преди областния център на Пиринско, където се провиждаха атрактивни състезания, сред които надпиване с бира, пъхане на сламки в бутилка и други.

The post /Видео/ С мощен рев на мотори и обиколка на централните улици на Благоевград откриха „Мото сезон 2021” appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: /Видео/ С мощен рев на мотори и обиколка на централните улици на Благоевград откриха „Мото сезон 2021”

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация