/Видео/ Похвално! Кристиян Иванов от Покровник хвана кръста, парите дарява за новата черквата в селото…

0

Кристиян Иванов от благоевградското село Покровник хавана богоявленския кръст. Младият мъж е от групата организирана от Недко Ангелов, която за втора поредна година са решили да дарят парите на храма в селото. Младежът е 30-годишен занимава се частен бизнес и за първа година участва в ритуала. 8 мъже се потопиха за свещената реликва. 300 души от селото и други населени места наблюдаваха ритуала.
Групичката от млади мъже, която милее за селото тази година е решила парите, които Кристиан ще събере да се дадат на новостроящия се храм в селото. От няколко години в Покровник се изгражда църквата „Св. Панталеймон“ . Миналата година групата с парите събрани от кръста са построили ограда. Тази година смятат да закупят полилей за храма.
Похвални са делата на тези млади хора, успех в благородното им начинание!

Материалът /Видео/ Похвално! Кристиян Иванов от Покровник хвана кръста, парите дарява за новата черквата в селото… е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Източник – Региона БГ: /Видео/ Похвално! Кристиян Иванов от Покровник хвана кръста, парите дарява за новата черквата в селото…

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация