/Видео/ Оценка от началниците: Дейността по линия на противодействие на корупцията в ОДМВР куца, но другите сектори са добре!

0
0
0

ОДМВР Благоевград получи забележка за дейността си по линия на противодействие на коруцията на територията на областта. Това каза на пресконференция зам.-главният секретар на МВР главен комисар Георги Арабаджиев. Главен комисар Георги Арабаджиев като цяло даде добра оценка на работата на ОДМВР Благоевград.

В присъствието на него и старши комисар Стоян Темелакиев – зам.-директор на ГДБОП се проведе годишния отчет-анализ на ОДМВР-Благоевград. Резултатите от дейността на дирекцията през изминалата година бяха представени на пресконференция.

„През 2018 спрямо 2017 година има 8 загинали по-малко при пътни инциденти в областта, което е голямо постижение, тъй като един човешки живот не е съизмерим с нищо друго“,това каза на пресконференция ст. комисар Николай Хаджиев, директор на Областна дирекция на МВР-Благоевград.Той уточни, че на годишния отчет-анализ на дирекцията са били представени данните и статистиките за изминалата 2018 година.

По думите му са били разисквани основните тенденции, факти и обстоятелства от изминалата година, основните показатели и критерий, състоянието на престъпността и разкриваемостта, битовата престъпност, икономическата престъпност и пътната безопасност. Ст. комисар Хаджиев допълни, че основните показатели са намаляване броя на регистрираните престъпления през 2018 спрямо 2017 година и подобряването на разкриваемостта с около 4-5 пункта, в сравнение с 2017 година. Той подчерта, че се набляга на превенцията, на провеждането на специализирани операции по противодействие и намаляване на този вид престъпност, провеждане на съвместни операции с Дирекция „Жандармерия“ и др.
Стоян Темелакиев – зам.-директор на ГДБОП даде също много добра оценка на работата на ОДМВР Благоевград по линия на организираната престъпност има много добра комбинация и координация с ГДБОП. Комисар Темелакиев поздрави колегите си и им пожела успешна 2019 година.

Материалът /Видео/ Оценка от началниците: Дейността по линия на противодействие на корупцията в ОДМВР куца, но другите сектори са добре! е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Източник – Региона БГ: /Видео/ Оценка от началниците: Дейността по линия на противодействие на корупцията в ОДМВР куца, но другите сектори са добре!

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация