/Видео/ Като на кино: Обир за 14 секунди от магазин в Благоевград

0

14 секунди – точно толкова са трябвали на неизвестно към момента лице да обере магазинче за кафе е Благоевград. Престъплението е било заснето от охранителна камера, а крадецът се издирва.

Потърпевшият собственик Христо Кючюков сподели пред „bTV“, че в 05:10 часа в събота е получил обаждане от СОТ. Съобщили му, че има нахлуване в негов обект. 10 минути по-късно той бил на местопроизшествието, където вече имало автомобили на охранителната фирма на полицията.

„СОТ са пристигнали за 45-50 секунди, а полицията за 3-4 минути.“

Престъпникът е счупил вратата на магазина с щанга, а от видеозаписа се вижда, че се движи изключително бързо и е атрактивно облечен. Той е откраднал 100 лева и вътрешни документи, които са се намирали в тефтер.

„Най-вероятно е мислел, че в тефтера е имало пари“, предполага Кючюков, който е разпространил записа в социалните мрежи и се надява на помощта на потребителите, за да залови крадеца, тъй като това е петият разбит обект в града за 5 дни.

Полицията също работи по случая, а вчера записите са били предадени на следователя. На улицата няма камери и престъпникът не е бил заснет. Преди е имало камера на общината, но тя е била махната.

The post /Видео/ Като на кино: Обир за 14 секунди от магазин в Благоевград appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: /Видео/ Като на кино: Обир за 14 секунди от магазин в Благоевград

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация