/Видео/ Борисов за Трифонов: Политически страхливец!

0

Моите уважения към шампионката по шахмат, но тук става дума за спорта, наречен управление и политика. Според мен трябва партията, която управлява, да си излъчва премиера. Г-н Трифонов трябва да отиде и да каже защо се отказва. Това заяви Бойко Борисов чрез социалната мрежа Фейсбук.

България има 12 млрд. лева безвъзмездна помощ и чакаме толкова много време да чуем министрите на Слави Трифонов.

„Според мен партията, която управлява трябва да отиде да си вземе мандата и е редно да обясни, защо със 165 мандата не може да управлява. Да си покаже министрите. Ние им предложихме мажоритарния вот.

Какво ще се случи следващите месеци, отново ще се дадат над 50 милиона за избори. Вместо тези пари да бъдат дадени на хората, ние ще търсим абсолютно мнозинство за някого“, заяви премиерът Бойко Борисов.

Той предложи помощ, макар и непоискана с думите: „Понеже народът ни е по-мил от всичко, ние им даваме още веднъж непоискана помощ“.

„За разлика от другите, ние не говорим всеки ден от името на народа. Имаме много малко експерти, които да работят за България. Като гледам и безумията им, гледам че Дончева иска кореспонденцията с Брюксел, които хич не ги харесват тези работи. Да се ограничат в територията на страната“, заяви министър-председателят.

 

Това е политически страхливец! Страхливец със 165 подкрепящи депутати, да иска 240 народни представители, за да управлява, каза той.

„Дори Тодор Живков не е имал абсолютно мнозинство“, уточни Борисов по повод отказа на ИТН и Слави Трифонов да приеме мандата.

Премиерът в оставка заяви, че няма как да се управлява една държава чрез генерално пълномощно.

„Антоанета Стефанова ще ходи за всяко нещо да пита депутата Трифонов ли“, запита той.

Лидерът на ГЕРБ припомни и думите на Тошко Йорданов към Росица Кирова и лъжите от парламентарната трибуна, за които после се извини.

За плана за развитие Борисов уточни, че парите ще отидат за наука и иновации, подкрепа за домакинствата за соларни панели, за бизнеса, енергийната ефективност на жилищата и в железниците за екологичен транспорт, като отчете и новите отсечки на метрото.

The post /Видео/ Борисов за Трифонов: Политически страхливец! appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: /Видео/ Борисов за Трифонов: Политически страхливец!

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация