/Видео/ Бойко Борисов: Служебното правителство се бие само с ГЕРБ

0

Служебното правителство се бие само с ГЕРБ. Това заяви лидерът на партията Бойко Борисов по време на живо включване във Facebook.

„Извадиха от нафталина хора от 90-те години, от най-мракобесните времена, и ги пуснаха да отвличат вниманието на обществото, биейки се по най-жестокия начин само с една партия – ГЕРБ”, категоричен е Борисов. Той попита съпартииците си дали са чували от служебното правителство нещо за БСП, ДПС, „Да, България”.

Лидерът на ГЕРБ даде оценка за работата на Каракачанов, чийто статут е бил, по думите му, като на Бойко Рашков, че е свършил „фантастична работа”. „Колко пъти той обиди хора от трибуните или по студията?”, попита Борисов.

Според лидера на ГЕРБ не е било съставено правителство след изборите на 4-ти април, защото са „искали мръсните поръчки да ги направят хора главно от средите на БСП и на президента Румен Радев.

„Цялата сглобка е била, за да дойде това служебно правителство, за да свърши мръсната работа. Това няма нищо общо с Конституцията и какво трябва да прави служебното правителство”, смята бившият премиер.

Борисов коментира и че от БСП не са реагирали на подслушването. „Те и те знаят, че такова нещо няма. Аз такова разпореждане не съм давал, това е дълбоко погрешно и аз никога не съм мислил буквално”, каза той.

„Бойко Рашков няма да го изберат и за домоуправител на входа, в който живее. Обаче изведнъж идва и дава оценки за една партия. Г-н Рашков – кога вие сте ни победили, когато сте били в БСП или кандидат, за да ни давате оценки”, попита косвено лидерът на ГЕРБ.

 

Източник: Нова тв

The post /Видео/ Бойко Борисов: Служебното правителство се бие само с ГЕРБ appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: /Видео/ Бойко Борисов: Служебното правителство се бие само с ГЕРБ

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация