Вигенин порица Костадинов и Митев заради „Копейкин“ и „тъпак“

0
Зам.-председателят на парламента Кристиан Вигенин наказа лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов и депутата от ПП Искрен Митев заради скандала в пленарна зала в сряда. Тогава се стигна почти до физически сблъсък.

Първо Митов заяви от трибуната че „г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари и парите, които му останаха си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна гарда, за да покаже, че е повече човек от другите“.

На това Костадинов реагира със заплахата, че „на тоя тъпак Митев ще му разбия носа“. След това застана пред депутата от ПП, а пък той му дръпна вратовръзката. В този момент двамата бяха заобиколени от други депутати, които се забързаха да ги разтървавата. Грозната сцена се разигра пред очите на група деца, поканени в събранието по случай 1 юни.

По-късно Митов се извини. Той обясни, че само искал да оправи вратовръзката на Костадинов.

Преди парламентът да започне работа в четвъртък Вигенин заяви, че се е запознал със стенограмата и видеозаписите от предишния ден. Той обясни, че налага и на двамата депутата „порицание“ за нарушаване на реда в залата. Те могат да възразят срещу санкцията пред председателя на парламента Никола Минчев в тридневен срок.
 

Източник: mediapool.bg

The post Вигенин порица Костадинов и Митев заради „Копейкин“ и „тъпак“ appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Вигенин порица Костадинов и Митев заради „Копейкин“ и „тъпак“

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация