Венелин Петков и Антон Хекимян вече не са приятели

0

Уволненият от директорския пост на bTV Венелин Петков не остана за дълго без работа. Журналистът се подвизава като учител в частно столично училище, където изнася лекции пред децата на теми като сбъдването на мечтите, професионалния път и реализация. Петков споделил с учениците, че преди да замине да следва в САЩ, е работил като преводач, учител и носач на краставици, но когато късметът го отвел до международния отдел в БТА, разбрал, че единственото, с което иска да се знаимава, е журналистиката. След 20 години стаж в bTV, последните от които като директор на „Новини и актуални предавания“, срещу заплата от 15 хиляди лева на месец, Петков бе сменен от новите собственици на медията с колегата му и негов бивш подчинен Антон Хекимян.

Преди рокадата двамата бяха в приятелски отношения, които датират още преди пътищата им да се пресекат професионално. Любопитна подробност е, че Хекимян и Петков са родом от Стара Загора, а освен това са завършили и една и съща езикова гимназия в града на липите. Телевизията още повече ги сближила, но повишението на Антон сложило точка на тяхното приятелство.

Впечатление прави, че бившият шеф на Хекимян не му е честитил новата позиция. Освен това очевидно Венелин не се интересува от персоната на своя доскорошен другар, тъй като не го е добавил в приятелската си листа в профила си в Инстаграм, където наскоро си направи регистрация.

Докато беше шеф в bTV, бившият на Гена Трайкова бранеше личния си живот като бойно поле. Той успя да запази връзката си с колежката Николета Маданска далеч от светлините на прожекторите близо 5 години. Откакто е безработен обаче, той конкурира по активност в социалните мрежи родните плеймейтки, пише „Ретро“.

Източник: fakti.bg

The post Венелин Петков и Антон Хекимян вече не са приятели appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Венелин Петков и Антон Хекимян вече не са приятели

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация