Важно да припомним! Пропускателният режим за концертите в парк „Македония“ се осъществява при определени правила

0

Достъпът на лица под 18 години до парк „Македония“ по време на двете фестивални вечери от второто издание на South West Festival Blagoevgrad ще бъде възможен само с придружител. За целта е необходимо да бъде попълнена декларация от родител/настойник. Бланката може да бъде изтеглена от http://www.blagoevgrad.bg/files/ZLD/Deklaratsiya_ZZD.pdf или да бъде получена на входа на парк „Македония“ преди самите концерти.
Община Благоевград апелира декларациите да се попълват предварително за улеснение както на посетителите, така и за проверяващите.
В паркът по време на двете фестивални вечери няма да бъдат допускани домашни любимци. Не е позволено и внасянето на стъклен амбалаж, напитки в пластмасови бутилки – разфасовки от 1,5 и 1 литър. Напитки от 0.5 литра ще бъдат отваряни на входа. Забранява се и внасянето на огнестрелни оръжия, пиратки, ножове, островърхи предмети и запалими материали. Предприетите мерки са с цел безопасност на гостите.

The post Важно да припомним! Пропускателният режим за концертите в парк „Македония“ се осъществява при определени правила appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви