БЪРЗИ И ЯРОСТНИ: Емрах гази закона, лети със 170км/ч по Околовръстното! (ВИДЕО)

0

По-малкият син на Тони Стораро – попфолк изпълнителят Емрах е летял с безумните 170км/ч по Околовръстното шосе на София по късни доби. Самият той се похвали с възможностите на колата си в TikTok като пусна лайв, на който ясно се вижда огромната скорост, която е развил с мощното си возило и как гази закона с 90 км/ч над ограничението.

Оказва се, че някакъв анонимен хейтър с друга марка автомобил се подиграл на неговите шофьорски умения и състезателните способности на новата му кола. В отговор младият изпълнител в попфолка го предизвика да се срещнат на Околовръстното, за да си премерят колите, но той така и не се появил, въпреки рейсърските си закани.

.

Емрах просто искал да докаже, че БМВ-то е кралят на пътя и че в гаража си има истински звяр. Така че това не му попречило да натисне газта. За щастие безразсъдството не е предизвикало поредния сериозен инцидент на Околовръстното.

Малкият Стораро се сдоби с нов автомобил по случай рождения си ден. Става въпрос за супермускулесто BMW М3 със 700 конски сили под капака и цена около 250 хил. лв. Когато това се случи, Емрах сподели, че колата може да се кара много бързо, но не и постоянно. „Ако искам да съм жив на пътя, де“, допълни тогава.

The post БЪРЗИ И ЯРОСТНИ: Емрах гази закона, лети със 170км/ч по Околовръстното! (ВИДЕО) appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: БЪРЗИ И ЯРОСТНИ: Емрах гази закона, лети със 170км/ч по Околовръстното! (ВИДЕО)

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви