Бойко Борисов: Заради пари се скараха и се сринаха

0

Жалко е, че за шест месеца счупиха държавата и сринаха всичко. И сега желаещи да управляват няма. Всичко е толкова тъжно, че само смехът може да ни спаси.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след решението на БСП да върне неизпълнен мандата. „Нинова два пъти си подаде оставката като лидер на БСП, не е нормално при това положение да управляващ цяла държава“ За правова държава в България вече не може да се говори след тази година и половина – не се спазват нито Конституцията, нито законите. Вчера правят обществено обсъждане на нещо, което вече са приели в парламента – все едно правиш годеж след сватбата.

Кое е чудното, че партията, провалила се на изборите, се оказва, че ще прави правителство, посочи Борисов. Толкова е тъжно. За година и половина пътищата са в ужасяващо състояние, никакви ремонти, опасни са за хората. Заради пари се скараха и се сринаха.

„Дългът е огромен, еврозоната е забравена тема, инфлацията е чудовищна“, допълни Борисов. „За година и половина пътищата са в ужасяващо състояние, никакви ремонти, опасни са за хората. Заради пари се скараха и се сринаха. Слави Трифонов по неговия си начин така ги иронизира, че предложи да отидат да го арестуват, че е виновен за всичко.

И те не отиват. ГЕРБ ни няма от повече от година, а кое чухте за справяне с корупцията? Точно обратното – оръжие, жито, контрабанда, разликата в тока – от 80 лв. при Борисов, днес е 1400 лв. Гориво 1,50, днес 3,70, коментира още лидерът на ГЕРБ.

Материалът Бойко Борисов: Заради пари се скараха и се сринаха е публикуван за пръв път на 24novini.

Източник: 24novini.bg

The post Бойко Борисов: Заради пари се скараха и се сринаха appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Бойко Борисов: Заради пари се скараха и се сринаха

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение