Близо 2 милиона искат Амбър Хърд да напусне продукцията „Аквамен 2“

0

Близо 2 милиона почитатели на Джони Деп са подписали петиция с искането Амбър Хърд да бъде отстранена от продукцията „Аквамен“2. Всъщност петицията е била започната още през 2019 г. Но сега набира скорост, заради драматичните събития, свързани с делото, наподобяващо истинска война, което се води между Деп и Хърд.

Обвиненията от нейна страна, че Джони я е тормозил и тя е била обект на насилие, бяха контрирани от неговите адвокати. Актьорът от своя страна представи доказателства, че нещата стоят точно обратно – и жертвата е бил той. Излязоха наяве ужасни подробности. Кой кого е тормозил, удрял, заплашвал – съдът тепърва трябва да се произнесе.

“Мъжете са жертви на домашно насилие, също както жените. Това трябва да бъде разбрано и трябва да се предприемат действия към насилниците. Направете правилното нещо и махнете Амбър Хърд от “Аквамен 2”, пише в петицията.

Според последователите на Деп, отстраняването на Амбър от „Аквамен“ би било нещо като компенсация за отстраняването на Джони Деп от „Карибски пирати“, пише woman.bg. Освен за “Аквамен”, в change.org има и друга петиция, която Хърд оглавява. Тя е за премахването на актрисата като говорител на L’Oreal – по нея има 82 150 подписа.

Хърд от своя страна се радва на майчинството. Неотдавна тя сподели сладка снимка, на която позира с дъщеричката си, която навърши 1 годинка. Бащата на момиченцето се пази в тайна. Когато Амбър сподели, че е станала мама, тя заяви, че това се е случило „по нейни собствени правила“ – като самотен родител. Някои фенове смятат, че баща на детето е Илон Мъск, с когото Амбър е имала връзка, докато уж се е опитвала да се сдобри с Деп.

Източник: fakti.bg

The post Близо 2 милиона искат Амбър Хърд да напусне продукцията „Аквамен 2“ appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Близо 2 милиона искат Амбър Хърд да напусне продукцията „Аквамен 2“

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация