Благоевградчани избраха почивка на Бяло море, въпреки изискването на гърците да се влиза в тяхната държава с PCR тест направен до 72 часа

0

Изискването на гърците да се влиза в тяхната държава с PCR тест направен до 72 часа не спря благоевградчани да почиват на Бяло море. Много жители на Благоевград заминаха през последните дни на почивка в Гърция. Все пак разстоянието до морския бряг е около 250 км. и могат да се намерят по-евтини квартири и хотели.

Благоевградчани предпочитат курортите Неа Врасна, Паралия Врасна, Ставрос и Аспровалта. Една смяна трае 5 нощувки. В Ставрос през юли и август цената варира между 200 и 240 лева за двойна стая, а от 30 август до 4 септември тя е само 190 лева.

За сметка на семейните и групови почивки пък се сложи край на бизнеса с еднодневните турове тъй като разходът обезсмисля пътуването. Един тест струва 110 лева, превод на английски се калкулира още поне 12 лева.

Туроператорите загърбиха Гърция и организират почивки на Китен, Несебър, Созопол, любими места на благоевградчани.

The post Благоевградчани избраха почивка на Бяло море, въпреки изискването на гърците да се влиза в тяхната държава с PCR тест направен до 72 часа appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Благоевградчани избраха почивка на Бяло море, въпреки изискването на гърците да се влиза в тяхната държава с PCR тест направен до 72 часа

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация