Благоевградчанин се оплаква: Отидох да пусна писмо в пощата в „Струмско“ и установих, че това е невъзможно!

0

Клиенти на пощата в квартрал „Струмско“ в Благоевград установиха, че и днес не могат да плащат сметки, нито да пускат данъчни декларации, нито да изпращат писма и колети. И това е така след като втора седмица системата на „Български пощи“ изпитва затруднения заради хакерска атака.

След като информационните системи на „Български пощи“ станаха обект на сериозна кибератака на 16 април, работата продължава да буксува.

„Отидох да пусна писмо с документи в пощата в „Струмско“ в Благоевград и установих, че това е невъзможно да стане. Жената там ми каза, че не е възможно да се случи. Писмото ми съдържа важни документи и трябва непременно да стигне до получателя си в противен случай губя доста голяма сума пари“, оплака се пред ИА „Региона“ благоевградчанин, служител в туристическа фирма.

На входа на пощата в квартал „Струмско“няма никаква информация кои са услугите, които се извършват. Вместо това има разписани неактуални противоепидемични мерки.

The post Благоевградчанин се оплаква: Отидох да пусна писмо в пощата в „Струмско“ и установих, че това е невъзможно! appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Благоевградчанин се оплаква: Отидох да пусна писмо в пощата в „Струмско“ и установих, че това е невъзможно!

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация