Благоевградският бизнесмен Б. Киройчев с пореден проект – автокъща и сервиз на Е-79

0

Само месец след като започна строеж на магазин за хранителни стоки, склад за търговия на едро, заведение за обществено хранене, общежитие, гараж за служебни автомобили и хале за селскостопанска техника, собственикът на известна марка за месни и млечни продукти Борис Киройчев подхваща поредния мегарпроект в Кочериново – строеж на автокъща и автосервиз. Новата инвестиция ще се движи от транспортната му фирма „Киройчев транс“ ООД и ще е в местността Телевизията в землището на кочериновското с. Бараково. Теренът все още е нива с площ 4475 кв.м, но преотреждането й за строеж едва ли ще е проблем.

В детайли – автокъщата ще е върху площ от 1500 кв.м и в нея ще се продават както нови, така и коли втора употреба. До нея ще бъде постройката с метална конструкция и площ 300 кв.м, която ще се ползва за автосервиз и офис. В автосервиза ще се извършват смяна на гуми, масла и дребни ремонти без автотенекеджийски услуги и боядисване. Както е доста модерно напоследък, върху покрива на сградата месарският бос е предвидил монтиране на соларни панели за производство на електроенергия за собствени нужди. За част от автокъщата е предвиден монтаж на мрежа за защита от градушки, която ще се закрепи на метални колове.
За нуждите на обекта не се предвижда водоснабдяване. Не се предвижда изграждане и на нова пътна инфраструктура, тъй като имотът граничи с отбивка за почивка на път Е-79.

В Кочериново семейството на Киройчев има цех за месопроизводство, мандра, кравеферма, месарски магазин в Благоевград. „Киройчев транс“ ООД е с лиценз за международни превози на товари.

Източник: Вестник Струма

The post Благоевградският бизнесмен Б. Киройчев с пореден проект – автокъща и сервиз на Е-79 appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Благоевградският бизнесмен Б. Киройчев с пореден проект – автокъща и сервиз на Е-79

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение