Бившият футболист на „Пирин“ Кирил Стойков е вероятният нов изпълнителен директор на „Пирин“

0

Бившият футболист на „Пирин“ Кирил Стойков е вероятният нов изпълнителен директор на „Пирин“, кметът Илко Стоянов проведе поредна среща с бизнеса за бъдещето на клуба
Бившият футболист на „Пирин“ Кирил Стойков ще бъде вероятната кандидатура за изпълнителен директор на клуба. Това съобщи на пресконференция кметът на Благоевград Илко Стоянов и добави, че засега името му се коментира само в неофициални срещи.
Следващата седмица ще бъде свикана извънредна сесия на ОбС-Благоевград, на нея съветниците се очаква да разрешат на Общинския футболен клуб да проведе общо събрание на акционерното дружество, което да гласува кадровите промени в Управителния съвет.
Кирил Стойков е добре познат на бизнеса и обществеността, той е изиграл над 200 мача за ФК „Пирин“, бил е изпълнителен директор на клуба от 2001 до 2006 г., а след 2007 г. става спортно – технически директор. Бившият футболист ще поеме ръководството на отбора от Велислав Елезов, който в момента е на поста. Очакванията са той да остане в администрацията и да работи за развитието на отбора.
Добрата новина от днес, е че кметът Илко Стоянов проведе поредната си среща с представители на бизнеса. По думите му 15-20 души към момента са декларирали готовност да помагат на отбора с различни суми.
„В момента клубът дава добри резултати, а това стимулира спонсорите“, каза Илко Стоянов.
Списъкът с рекламодатели се очаква да бъде обявен публично съвсем скоро.

The post Бившият футболист на „Пирин“ Кирил Стойков е вероятният нов изпълнителен директор на „Пирин“ appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви