Белезници за наркодилър и вандали в Пиринско

0

29-годишен е задържан по време на специализирана операция срещу разпространението на наркотични вещества.

Хванали го по оперативен сигнал. Полицаите в Сандански атакували дома му в широкия център на града. Намерили плик с марихуана и електронна везна. Младият санданчанин е предаден на прокурор. Той вероятно ще напусне ареста за Нова година, тъй като до момента не е внесено искане в съда за постоянна мярка „задържане под стража“. Както вече информирахме, прокуратурата в Сандански е образувала наказателни дела срещу търговци за продажба на маркови дрехи без съответно разрешително от правопритежателите на световни марки. Иззели са над 270 артикула.

В Банско е неутрализиран вандал. Той хвърлял и чупил на земята керемиди от ограда на църква в Добринище. Полицейските служители от управлението в Банско са го установили и задържали. Обвиняемият е на 37 години. Той е от Добринище.

В Разлог е сигнализирано, че мъж чупи прозорците на частен дом в града. Счупил е стъклопакетите на два прозореца от алуминиева дограма на жилището и стъклата на два прозореца от дървена дограма. Стойността на нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство. Той обаче избягал преди идването на патрулката. Името му не се съобщава официално, въпреки че е известен на полицаите.

The post Белезници за наркодилър и вандали в Пиринско appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Белезници за наркодилър и вандали в Пиринско

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви