Безрасъдно: Млад петричанин дрифти бясно посред бял ден (ВИДЕО)

0

Млад петричанин бе заснет от видеонаблюдението в града да дрифти с бясна скорост посред бял ден. За безразсъдното шофиране съобщиха от Община Петрич в гневна публикация в социалните медии, като публикуваха и клип. В празничния 24 май начинаещият водач прави опасни дрифтове в самия център на града – на едно от най-натоварените кръстовища. Преглед на видеокамерите показва, че това се случва в ранните следобедни часове. Установено е, че водачът на лекия автомобил е на 24 години – Тодор Здравков Стоянов. Той поставя в риск и останалите участници в движението, пишат възмутени общинари.

Граждани, които стават свидетели на случая, веднага подават сигнал в РУ – Петрич и оттам се предприемат незабавни действия. Изискан е и записът от камерите на Общината, като той незабавно е бил предаден. От Общината напомнят на нарушителите, че има монтирани камери на всички възлови кръстовища в града и записите от тях се следят в реално време.
„Спазвайте Закона за движение по пътищата, бъдете отговорни към своя и живота на другите, не си позволявайте излишна смелост, защото това може да коства много. Молим гражданите да подават сигнали на МВР, когато станат свидетели на подобно безумно поведение на пътя. В тези ситуации трябва да бъдем безкомпромисни!“, призовават още от петричката община.

The post Безрасъдно: Млад петричанин дрифти бясно посред бял ден (ВИДЕО) appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви