Банско стана и Enduro столица

0

Приключи състезанието “Three Mountains Hard Enduro Bansko” – част от Републиканския шампионат BG-Х Enduro. Събитието протече при невиждан до момента интерес от страна на публиката.

Състезателите демонстрираха професионални умения при преодоляването на изключително трудни терени в района на Елешница и около манастира “Св. Панталеймон” до Добринище през първия ден от състезанието и зарадваха любителите на мотоспорта с атрактивни изпълнения по време на ендуро кроса през втория.

Освен професионалната подготовка на трасетата и отличната организация от страна на домакините, за пълното удоволствие на малки и големи в публиката допринесе и хубавото време и през двата дни на състезанието.

Най-добрите състезатели на България бяха наградени от Кмета на община Банско – Иван Кадев, Председателя на Общински съвет Банско – Димитър Русков, Председателя на Мотодружина Банско – Йордан Ковачев, Председателя на шампионата BG-X Enduro – Тодор Пашов и Председателя на Комисията по младежки дейности и спорт към Общински съвет Банско – Александър Весков.

Но най-голямата награда за всички – състезатели и организатори, остават огромният интерес към събитието и радостта на зрителите.

The post Банско стана и Enduro столица appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Банско стана и Enduro столица

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация