Банката като семейство

0

Сава Арабаджиев е част от екипа на Fibank повече от 20 години. Той е едва на 21, когато постъпва в ПИБ, където можете да го откриете и днес. „През 2001-а година да започнеш работа в банка беше престижно. В Първа инвестиционна банка ме посрещнаха професионалисти, от които винаги съм се учил и получавал подкрепа. Банките по принцип са консервативни институции, но различното тук е, че средата е много по-добронамерена, а служителите се чувстват оценени.”

Така започва историята на Сава, който понастоящем е Мениджър „Бизнес развитие и продажби“ в една от най-големите банки в България.

Мечтата му от дете е да работи в банковия сектор, който предлага възможност за кариера и призната в обществото професия. Оказва се прав, като в Първа инвестиционна банка получава не само професионално признание, но и най-важния успех в личен план – тук той се запознава със съпругата си и създава семейство.

Сава Арабаджиев твърди, че в основата на всяко щастливо семейство стои способността да правиш компромиси, но и да се чувстваш ценен. „Fibank е една от най-динамичните компании в сектора, иноватор в много от предлаганите продукти и услуги на банковия пазар. Тук постоянно има какво да създадеш – продукт, услуга, нова карта, дирекция. И ако искаш и можеш, ти ще си движещата сила и ще дадеш ноу-хау”, споделя човекът, който след години на интересни преживявания и премеждия не спира да търси и открива мотивация да продължава напред в кариерата.

По думите му има не едно, не две, а три семейства – едното е Банката, второто – собствения му дом, а третото – мото групата от която е част. „През цялото това време винаги съм срещал разбиране и подкрепа от колегите си, винаги съм можел да коментирам свободно проектите, вижданията и плановете си с всеки служител на ПИБ, независимо от ранг, титла, нагласи и убеждения и съм получавал заслужено отношение за положените от мен усилия – кариерното ми развитие е безспорен пример за това”, допълва Сава.

С успешна кариера и брак, с времето се посвещава на втората си детска мечта – бързите скорости на две гуми. Именно в лицето на хората, с които се запознава в мото групата, намира третото си семейство, което му дава нови емоции и преживявания.

Източник: fakti.bg

The post Банката като семейство appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Банката като семейство

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение