Атрактивното Авто шоу „Скорост и високи токчета“ скоро в Кюстендил

0

Началото ще бъде дадено тази неделя в 11:00 ч. на площад „Велбъжд“, а дамите ще мерят сили зад волана на автомобилите си и ще демонстрират шофьорските си умения на площад „Велбъжд“.
Всяка дама може да вземе участие в любителското състезание, стига да има спортен хъс, автомобил и шофьорска книжка. Шоуто ще бъде незабравимо, както за дамите участници, така и за зрителите, които ще се насладят на невероятни демонстрации и атрактивни умения.
Официалното откриване е в 11:00 часа, а преди това състезателките и автомобилите ще преминат административен и технически преглед. Организатори са Община Кюстендил и Спортен клуб по Автомобилизъм „Диамо“. До момента са се регистрирали за участие около 15 екипажа от цялата страна, като крайната дата за записване е 17 май 2024 г.
”Входът за публиката е свободен, а забавата и емоцията са гарантирани. Очакваме едно атрактивно събитие да повдигне настроението и приканвам жителите на град Кюстендил и околността да се разходят, за да подкрепят смелите дами. Със сигурност е една чудесна възможност за прекарване на почивния неделен ден и ние като организатори ще се постараем да бъде изпълнено с цвят и прекрасни емоции“ – заяви Диана Стоянова, създател и директор на инициативата.

The post Атрактивното Авто шоу „Скорост и високи токчета“ скоро в Кюстендил appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви