Атакуваната посреднощ от крадци разложка прокурорка Р. Кондева: Беше доста стресиращо, аз съм с малко бебе…

0

Крадци се опитаха да проникнат в дома на разложката прокурорка Ружена Кондева. Престъпното посегателство е станало вчера в полунощ. Апашите се качили на тераса на втория етаж на къщата на прокурорката в Разлог и увредили ПВЦ вратата. Опитът им да влязат вътре не успял, тъй като семейството се разбудило от шума.

„Беше доста стресиращо, защото си бяхме вкъщи. Аз имам малко дете, бебенце. Чухме шума, видяхме мъжа. Обадихме се в полицията“, разказа пред репортер на „Струма“ за нощния кошмар прокурор Кондева. Пристигналите незабавно на място полицейски служители не са констатирани други щети, както и липси от жилището. За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство.

„Не знам дали е свързано с работата ми. Но както се казва, беше „малкият дявол“, добави прокурор Кондева, която в момента е в майчинство.

Припомняме, че тя има над 25-годишен юридически стаж в органите на съдебната власт. През 2010 г. бе избрана за административен ръководител на Районна прокуратура – Разлог и имаше два управленски мандата. През 2022 г. стана част от Спецпрокуратурата, а след нейното закриване бе преназначена на работа в Окръжна прокуратура – Благоевград.

Източник:Вестник Струма

The post Атакуваната посреднощ от крадци разложка прокурорка Р. Кондева: Беше доста стресиращо, аз съм с малко бебе… appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Атакуваната посреднощ от крадци разложка прокурорка Р. Кондева: Беше доста стресиращо, аз съм с малко бебе…

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви