Арестуваха чисто голи модели на балкон в Дубай (ВИДЕО)

0

Властите в Дубай, Обединени арабски емирства, са били възмутени от фотосесия с голи момичета на балкона на един от небостъргачите. Скандалното видео се е появило в социалните мрежи, като е заснето от очевидци от друга сграда, съобщава Daily Mail, цитиран от БЛИЦ. На кадрите се вижда как моделите позират без дрехи през деня.

Инцидентът е предизвикал възмущението на местните власти. Обединените арабски емирства са религиозна държава и подобни действия, меко казано, не са добре дошли там и не се толерират. Полицията в Дубай е заявила, че „такова неприемливо поведение не отразява ценностите и етиката на обществото в страната“, информира британското издание.

В резултат на това, участниците във фотосесията са били задържани. По предварителна информация сред арестуваните има единадесет гражданки на Украйна, 8 на Русия още около 20 момичета от други страни на бившия СССР. Всички те участвали в голи фотосесии за израелски сайт 18+.

Материалите по делото вече са предадени на прокуратурата за по-нататъшно производство. Момичетата са изправени пред доста сурово наказание – лишаване от свобода до шест месеца или глоба от пет хиляди дирхама (около 1 200 евро). А в най-лошия случай – и двете наведнъж.

Много от момичетата са били прохождащи модели с малък брой последователи в социалните мрежи. Те обикаляли целия свят, за да участват в подобни голи сесии.

Една от тях, Виктория Рогалчук е финалистка в шоуто „Топ модел на Украйна“. Зрителите са я запомнили с нейната нестандартна визия и ниския за подиума ръст. Въпреки успеха, Виктория се е снимала за реклами на 18+ сайтове, както и нейните други известни колежки.

Източник: fakti.bg

The post Арестуваха чисто голи модели на балкон в Дубай (ВИДЕО) appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Арестуваха чисто голи модели на балкон в Дубай (ВИДЕО)

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация