Арестуваха полицай от Сандански, заканил се с убийство на бившата си жена и дъщеря си

0

Полицай от Сандански е арестуван за закана с убийство, отправена към бившата му жена. Районна прокуратура – Благоевград, Териториално отделение – Сандански, ръководи разследване за закана с убийство. Досъдебното производство е образувано след постъпил сигнал за това, че на 3 август в хотелски комплекс в с. Балдево, община Гърмен, били отправени закани с убийство спрямо И.И. Деянието е извършено при условията на домашно насилие и е могло да предизвика основателен страх за осъществяването му у пострадалите майка и дъщеря.

Към настоящия момент са разпитани свидетели. Събират се доказателства за виновността на полицая Костадин Попов – служител на Районно управление на МВР гр. Сандански. Същият е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР. Действията по разследването продължават. Полицаят и съпругата му били разведени и той взел двете им деца, за да ги отведе на почивка в хотел в Балдево. Там обаче започнал да им вдига скандали и не им давал да се обадят на майка си. Тогава жената отишла на място да види какво става. В хотела полицаят се заканил с убийство към нея и дъщеря си.

The post Арестуваха полицай от Сандански, заканил се с убийство на бившата си жена и дъщеря си appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви