Александър Мацурев след последното заседание на 44-тото Народно събрание: Успяхме да постигнем много в едни наистина необикновени времена!

0

Александър Мацурев от Банско присъства и на последно заседание на 44-тото Народно събрание! Ето какво сподели той след края на заседанието:

„За мен е гордост и чест, че работих с колегите и успяхме да постигнем много в едни наистина необикновени времена. Този мандат беше изпълнен с неочаквани предизвикателства, имаше и трудности и сложни решения.

Благодарение на политиките водени от ПП ГЕРБ страната ни има сили и възможности да продължи напред. Дълбоко вярвам, че разумът ще надделее и хората ще направят правилния избор на 4 април. За да продължим заедно да работим за бъдещето на България!“

Заседанието вчера имаше една единствена точка – закриване на 44-тият парламент. Тези народни избраници влязоха за първи път в пленарната зала на 19-и април 2017 година след предсрочни парламентарни избори и останаха за пълен четиригодишен мандат.

The post Александър Мацурев след последното заседание на 44-тото Народно събрание: Успяхме да постигнем много в едни наистина необикновени времена! appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Александър Мацурев след последното заседание на 44-тото Народно събрание: Успяхме да постигнем много в едни наистина необикновени времена!

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация